Alle blogs...

Simulise verhuist naar BINK36

Door Hans van Vlaanderen — 28 Mar, 2015

“Hoe en op welke wijze maken we een interessante opbrengstgerichte, gepersonaliseerde en gedifferentieerde kennis- leeromgeving, die aansluit bij de 21st eeuw?” Dat is de vraag die Niels Roos en Alex Bouma, founders van Simulise, elkaar in 2012 stelden. En ze begonnen met het ontwikkelen van Simulise, het platform waarin  studenten en leerlingen laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Geheel met de 21st Century Skills voor ogen. 

Per 1 april verhuizen we naar BINK36 in Den Haag (nee, het is geen grap ;-))

Inmiddels is het in 2012 gestarte bedrijf verder gegroeid. De club staat te trappelen om naar BINK36 te kunnen verhuizen. Hans van Vlaanderen (directeur Simulise): “BINK36 biedt ons een unieke innovatieve kansrijke omgeving waar wij de komende jaren onze dienstverlening zullen optimaliseren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Groei kan in BINK36 prima worden gerealiseerd en samenwerking met andere innovatieve bedrijven ligt voor het grijpen”.

Interactieve game elementen

“Simulise is een kennis- leeromgeving voor onderwijsinstellingen en bedrijven. Een omgeving waar social media en andere interactieve functies volledig worden omarmd. Simulise is ingericht volgens de 21st Century Skills, eigenschappen die men nodig heeft om goed te presteren in de 21st eeuw. Door het gebruik van interactieve game-elementen in combinatie met de 21st Century Skills worden gebruikers gestimuleerd en geïnspireerd om te werken en te leren. De resultaten die een gebruiker in het systeem boekt worden gebruikt om de ontwikkeling per gebruiker bij te houden en te analyseren. Op deze wijze worden onze gebruikers zo compleet mogelijk ondersteund om adaptief deel te nemen aan het onderwijsleerproces”.

Verbetering van het onderwijs

Vanaf 2012 experimenteerde Simulise met verschillende onderwijsinstellingen. Ondertussen is de belangstelling groter en groter geworden en is de samenwerking met bestaande afnemers zeer warm. Alex (CTO Simulise): “We luisteren goed naar de docenten en studenten die Simulise dagelijks gebruiken. Vaak komen daar waardevolle suggesties uit naar voren die we graag ontwikkelen. Dat maakt het gebruik van Simulise, zowel voor de studenten en docenten als voor ons, nog leuker. Simulise moet flexibel, gebruiksvriendelijk en eigentijds blijven met de hulp van alle gebruikers.”

Ons nieuwe adres:

Simulise
Room M1.07
Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag

T: +31 (0)85 401 35 36

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.