Jouw portfolio Inloggen

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een belangrijk aspect van de ontwikkeling van leerlingen. Het is belangrijk om deze aspecten te integreren in het dagelijkse onderwijs en het schoolklimaat. Leraren, ouders en verzorgers spelen allemaal een cruciale rol bij het ondersteunen van de persoonlijke groei van leerlingen. Door een positieve en ondersteunende omgeving te creƫren, kunnen kinderen zich ontwikkelen op zowel academisch als persoonlijk gebied.

Zelfbewustzijn

Het gebruik van Simulise moedigt leerlingen aan om zich bewust te zijn van hun eigen sterke punten en interesses. Dit helpt hen te begrijpen wie ze zijn en waar ze goed in zijn.

Het helpt leerlingen haalbare doelen te stellen ook op persoonlijk vlak. Het behalen van doelen kan een gevoel van voldoening geven en motivatie stimuleren.

Door regelmatig portfolio-items te bekijken, kunnen sterke punten worden gezien, gebieden van groei herkend en een dieper inzicht worden verkregen in vaardigheden en capaciteiten.

Ontwikkeling, persoonlijke groei

Simulise voor ontwikkeling

Simulise dient als een chronologische weergave van het leerproces. Hierdoor kan je terugkijken hoe de vaardigheden en kennis in de loop van de tijd zijn gegroeid.

Door het toevoegen van (zelf)evaluaties aan het portfolio, kan het werk worden beoordeeld en geanalyseerd. Dit helpt bij het ontwikkelen van een kritisch oog voor de prestaties en het vinden van gebieden waar verbetering mogelijk is.

lesplan voor opdrachten