This page is not available in your language (yet), we are working on it! Below is the page rendered in dutch.

Samen bereik je meer dan alleen.

Met onze partners maken we het onmogelijke mogelijk.

Samenwerkingspartners


Om de mogelijkheden van Simulise nog beter te kunnen gebruiken werken we samen met verschillende partners die een eigen propositie hebben maar die perfect aansluiten op de mogelijkheden van Simulise.

Onderwijspartners - LeanOn
LearnOn biedt training, advies en begeleiding aan scholen die ICT willen inzetten ter ondersteuning van het actieve leerproces van de leerlingen.
ICT Partner - URKUND
URKUND is het plagiaatcontrole systeem van Europa. Het oorspronkelijk uit Zweden komende bedrijf kan alle soorten content scannen op plagiaat, ook de in Simulise veelgebruikte blogs. URKUND is volledig te integreren in Simulise voor het grootste gebruiksgemak voor docenten.

ICT partners


Voor het aanbieden van Simulise gebruiken we verschillende partners. Bij partners kunnen wij ook gegevens opslaan, dan zijn het subverwerkers in het kader van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Met al deze partners hebben of sluiten we een verwerkersovereenkomst af. Hierdoor zijn je persoonsgegevens veilig en jouw privacy beschermd.

We zorgen ervoor voor dat je data zo min mogelijk de EU verlaat. Bij sommige leveranciers kunnen we niet kiezen waar gegevens worden opgeslagen. We proberen het gebruik van buiten de EU staande diensten te beperken.

ICT Partner - Mailgun
Mailgun wordt gebruikt om e-mails te sturen naar gebruikers over gebeurtenissen in Simulise.
ICT Partner - Slack
We gebruiken Slack voor communicatie binnen ons bedrijf. We hebben geregeld dat we nooit persoonsgegevens van gebruikers delen in Slack. Als dat wel gebeurt, hebben ook een verwerkersovereenkomst met Slack.
ICT Partner - StackIP
StackIP beheert de rackspace voor onze eigen dedicated hardware. Onze hardware staat in Nederland bij een ISO gecertificeerd hostingcentre.
ICT Partner - Amazon
Amazon Web Services wordt gebruikt om bestanden die gebruikers uploaden- en backups op te slaan. Daarbij gebruiken we de diensten aangeboden in Frankfurt.
ICT Partner - Microsoft
Microsoft Azure wordt gebruikt om bestanden die gebruikers uploaden op te slaan.
ICT Partner - CloudConvert
CloudConvert van Lunaweb wordt gebruikt om bestanden te converteren van een bestandsformaat naar een ander.