Het digitaal portfolio!

Het Simulise portfolio biedt alle mogelijkheden om 21e eeuwse vaardigheden te meten en voor leerlingen zichtbaar te maken. Elke leerling ziet in het digitaal portfolio zijn eigen ontwikkeling terug in een gebruikersvriendelijk competentiediagram.
Simulise biedt een centrale plaats waar leerlingen al hun werk kunnen opslaan en vaardigheden kunnen aantonen. Simulise biedt badges en competentiediagrammen om vaardigheden inzichtelijk te maken. Het portfolio is een levenslang portfolio, leerlingen kunnen nu iets opbouwen wat ze in hun latere leven kunnen blijven gebruiken.

Het Simulise portfolio ondersteunt leerlingen bij het ontwikkelen van vaardigheden en biedt de docent inzicht in hoe de leerling zich ontwikkelt. Leerlingen kunnen op een leuke en makkelijke manier hun eigen voortgang volgen maar ook feedback geven op elkaars werk. Leerlingen kiezen zelf welke vaardigheden ze extra willen oefenen. Standaard worden in Simulise de 21ste eeuwse vaardigheden met bijbehorende rubrics meegeleverd.

Docenten hebben met de uitgebreide statistieken een volledig overzicht van de voortgang van de leerlingen. De 21st century skills worden zo op een natuurlijke manier in het lesprogramma opgenomen en ondersteunen het bestaande onderwijsprogramma.

Schrijf je in voor onze updates!

We informeren je over Simulise en andere ontwikkelingen
bijvoorbeeld rondom vaardigheden en het Plusdocument.

Wat kan Simulise voor jouw school betekenen?

21st Century Skills

Deze scholen gebruiken Simulise al!