Samen bereik je meer dan alleen.

Met onze partners maken we het onmogelijke mogelijk.

Onderwijspartners


Om een vernieuwende visie te implementeren in je school is alleen een platform dat de processen ondersteunt niet genoeg. De werkwijze moet worden aangepast en docenten moeten worden gehoord en getraind. Leerlingen vinden over het algemeen snel hun weg in Simulise en docenten zien de vele mogelijkheden. Om dit toe te passen in de lessen bieden wij trainingen en begeleiding aan. Dat doen we met onderstaande partners.

Onderwijspartners - LeanOn
LearnOn biedt training, advies en begeleiding aan scholen die ICT willen inzetten ter ondersteuning van het actieve leerproces van de leerlingen.
Onderwijspartners - Pitwise
Met een programma speciaal gericht op het integreren van vaardigheden in methode gebonden lessen helpt Pitwise scholen bij het uitrollen van vernieuwend onderwijs.
Onderwijspartners - Doelgerichte lessen
Doelgerichte lessen is opgericht door docenten van de Nieuwste School en begeleidt docenten en scholen in de transitie naar het meetbaar maken en ontwikkelen van vaardigheden.
Onderwijspartners - Onderwijsmaakjesamen
Onderwijs Maak Je Samen streeft ernaar alle scholen in Nederland en daarbuiten te voorzien van kennis en energie om kwalitatief goed onderwijs te organiseren.

Samenwerkingspartners


Om de mogelijkheden van Simulise nog beter te kunnen gebruiken werken we samen met verschillende partners die een eigen propositie hebben maar die perfect aansluiten op de mogelijkheden van Simulise.

ICT Partnter - Learning Solutions
Learning Solutions is een bekende partner van het techniekonderijs in het VMBO en MBO. Het door hen ontwikkelde platform LearningBox biedt een uitgebreide leeromgeving met veel materiaal voor het techniekonderwijs dat in samenwerking met bekende uitgevers wordt aangeboden.
ICT Partnter - URKUND
URKUND is het plagiaatcontrole systeem van Europa. Het oorspronkelijk uit Zweden komende bedrijf kan alle soorten content scannen op plagiaat, ook de in Simulise veelgebruikte blogs. URKUND is volledig te integreren in Simulise voor het grootste gebruiksgemak voor docenten.

ICT partners


Om een state-of-the-art platform te kunnen aanbieden volgens de laatste ISO richtlijnen kan Simulise niet zonder haar ICT partners.
Het uitgangspunt is Nederlandse partners zodat data vertrouwd en veilig kan worden gebruikt.

ICT Partnter - Hostio
Hostio ondersteund Simulise met verschillende ICT diensten op het gebied van hosting, domeinnamen en serverruimte.
ICT Partnter - SmartDC
Met Smart DC heeft Simulise een grote en betrouwbare partner welke ISO 9001 en 27001 is gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij én kwaliteit en betrouwbaarheid bieden.