Samen bereik je meer dan alleen.

Met onze partners maken we het onmogelijke mogelijk.

Onderwijspartners


Om een vernieuwende visie te implementeren in je school is alleen een platform dat de processen ondersteunt niet genoeg. De werkwijze moet worden aangepast en docenten moeten worden gehoord en getraind. Leerlingen vinden over het algemeen snel hun weg in Simulise en docenten zien de vele mogelijkheden. Om dit toe te passen in de lessen bieden wij trainingen en begeleiding aan. Dat doen we met onderstaande partners.

Onderwijspartners - LeanOn
LearnOn biedt training, advies en begeleiding aan scholen die ICT willen inzetten ter ondersteuning van het actieve leerproces van de leerlingen.
Onderwijspartners - Onderwijsmaakjesamen
Onderwijs Maak Je Samen streeft ernaar alle scholen in Nederland en daarbuiten te voorzien van kennis en energie om kwalitatief goed onderwijs te organiseren.

ICT partners


Om een state-of-the-art platform te kunnen aanbieden volgens de laatste ISO richtlijnen kan Simulise niet zonder haar ICT partners.
Het uitgangspunt is Nederlandse partners zodat data vertrouwd en veilig kan worden gebruikt.

ICT Partnter - Hostio
Hostio ondersteund Simulise met verschillende ICT diensten op het gebied van hosting, domeinnamen en serverruimte.
ICT Partnter - SmartDC
Met Smart DC heeft Simulise een grote en betrouwbare partner partner welke ISO 9001 en 27001 is gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij én kwaliteit en betrouwbaarheid bieden.