Het Simulise team

leuker bestaat niet

Kom jij ook bij ons werken?

Gestart door 2 studenten met een ideaal

Het was onze droom om alle studenten en scholieren een online portfolio te geven dat laat zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Het portfolio moest eigendom van de student blijven en lang na de opleiding een prachtig visitekaartje blijven vormen. Het moest aan de buitenwereld laten zien wat wat hij of zij in huis heeft.

En dat is gelukt! Met ruim 125.000 gebruikers in Nederland en België zijn we de start-up-fase ontgroeit. We vinden het elke dag weer fantastisch om de ideeen, die we van scholen horen, om te zetten in een prachtige extra functionaliteit in Simulise. Simulise is daarmee een veelzijdig instrument geworden dat het ontwikkelen van vaardigheden en een leven lang ontwikkelen heel concreet maakt.
Daarmee geven we leerlingen en studenten al heel vroeg de kans om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en te ontplooien.

Als leerling of student, maar ook tijdens je loopbaan daarna, kun je nu aan de wereld laten zien: dit is wie ik ben!

Wat betekent Simulise?

Simulise is een Latijnse samenstelling:‘simu l’ staat voor samen, ‘socia li s’ staat voor sociaal ’se‘ staat voor zelf.

De term Simulise beschrijft waarvan we het meeste leren: van elkaar, als je met elkaar samenwerkt.

Ons team

Hans van Vlaanderen

Algemeen Directeur

Hans geeft leiding aan het zeer betrokken en enthousiaste team van collega's. Hij bezoekt geinteresseerde scholen in het MBO en Hoger onderwijs en luistert goed naar de wensen om deze om te zetten in een roadmap zodat Simulise als portfolio steeds beter wordt.

Albert-Jan Vonk

Account manager

Albert-Jan is de meest betrokken accountmanager van alle accountmanagers in Nederland! Hij denkt mee met het uitbouwen van de visie van scholen en de implementatie hiervan. Albert-Jan komt het liefst persoonlijk langs op school om ook de sfeer te proeven.

Anne-Wil Abrahamse

Onderwijskundige

Anne-Wil heeft relevante ervaring in het begeleiden van scholen in onderwijsvernieuwende projecten. Dat is ook wat ze het liefst doet, met scholen praten over hun vernieuwende visie en zorgen dat die wordt geimplementeerd. Het liefst met Simulise natuurlijk ;-)

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.