Het Simulise team

leuker bestaat niet

Kom jij ook bij ons werken?

Gestart door 2 studenten met een ideaal

Het was onze droom om alle studenten en scholieren een online portfolio te geven dat laat zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Het portfolio moest eigendom van de student blijven en lang na de opleiding een prachtig visitekaartje blijven vormen. Het moest aan de buitenwereld laten zien wat wat hij of zij in huis heeft.

En dat is gelukt! Met ruim 50.000 gebruikers in Nederland en België en startend in andere landen binnen en buiten Europa zijn we de startfase ontgroeit. We vinden het elke dag weer fantastisch om de ideeen, die we van scholen horen, om te zetten in een prachtige extra functionaliteit in Simulise. Simulise is daarmee een veelzijdig instrument geworden dat het ontwikkelen van vaardigheden en een leven lang leren heel concreet maakt. Daarmee geven we studenten en scholieren al heel vroeg de kans om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en te ontplooien.

Als leerling of student, maar ook tijdens je loopbaan daarna, kun je nu aan de wereld laten zien: dit is wie ik ben!

Wat betekent Simulise?

Simulise is een Latijnse samenstelling:‘simu l’ staat voor samen, ‘socia li s’ staat voor sociaal ’se‘ staat voor zelf.

Simulise beschrijft waarvan het meest wordt geleerd: van elkaar als je met elkaar samenwerkt.

Ons team

Hans van Vlaanderen

Algemeen Directeur

Als veruit de oudste medewerker van Simulise is Hans de pater familias. Hij bezoekt alle geinteresseerde scholen en luistert goed naar de wensen om deze om te zetten in een roadmap zodat Simulise als portfolio steeds beter wordt.

Alex Bouma

Chief Technical Officer (CTO)

Alex is de (mede)bedenker en de bouwer van het eerste uur van Simulise. Je wilt niet weten hoeveel regels code Alex al geschreven heeft voor Simulise. En nog steeds ontwikkelt hij mee maar nu als onderdeel van zijn eigen team van ontwikkelaars.

Elise Sivertsen

Customer succes manager

Elise heeft jaren ervaring in het begeleiden van scholen in onderwijsvernieuwende projecten. dat is ook wat ze het liefst doet, met scholen praten over hun vernieuwende visie en zorgen dat die wordt geimplementeerd. Het liefst met Simulise natuurlijk ;-)

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.