Start een pilot met Simulise!

Om Simulise in zijn geheel te proberen bieden we je de mogelijkheid om een uitgebreide pilot te starten. Met een pilot kun je alle mogelijkheden van Simulise gebruiken en ondersteunen we je optimaal.

Je kunt met maximaal 6 klassen tegelijk gebruik maken van de pilot. En al het materiaal dat in de pilotperiode wordt ontwikkeld en gebruikt blijft in deze omgeving staan als je school besluit Simulise ook na de pilot in te zetten.

We bieden daarnaast ook onderwijskundige ondersteuning. Dat kan helpen om de gekozen visie binnen het gehele team uit te dragen.

In een pilot bieden we je:

  • 4 maanden lang alle functionaliteiten ;
  • 200 gebruikersaccounts;
  • Uitgebreide arrangeermodule;
  • Eigen rubrics kunnen maken;
  • Ondersteuning met 2 dagdelen training op locatie;
  • Na de pilot direct verder gaan met alle leerlingen.

Deze pilot bieden we aan voor een scherpe prijs inclusief 2 dagdelen training voor beheerders en docenten.
Vraag naar de mogelijkheden voor jouw school!

Wat zeggen anderen over Simulise?

Zelf je werk
plannen

Leerlingen krijgen verantwoordelijkheid over hun eigen ontwikkeling. Ze kiezen zelf hun leerroutes uit waardoor de bestaande lesstof meer betekenis voor ze krijgt. De docent begeleidt de studenten naar de vastgestelde einddoelen en ondersteunt bij het ontwikkelen van de vaardigheden.

Investeren in
je toekomst

Het gevoel dat je jouw toekomst in eigen hand neemt: dat motiveert en stimuleert leerlingen enorm. Een portfolio dat je leven lang mee gaat is extra waardevol. Het maakt duidelijk dat het belangrijk is om nú te investeren in je ontwikkeling omdat je daar een leven lang profijt van hebt.

Samenwerken en
plezier

Van anderen leer je het meest. Online samenwerking in Simulise is een belangrijke pijler die inzicht geeft in het leerproces van de leerling. De Social Stream zorgt ervoor dat studenten elkaar kunnen volgen en motiveren.

Deze scholen gebruiken Simulise al!