Meer scholen kiezen Simulise

Meer over Simulise

Welke andere scholen gebruiken Simulise?

Scholen in het primair- en voortgezet onderwijs gebruiken Simulise als portfolio om leerlingen beter inzicht te geven in hun vaardigheden.

Scholen in het MBO en HBO gebruiken Simulise om hun studenten voor te bereiden op het leven na school.

Waarom gebruiken scholen Simulise?

Vista College

Maastricht
MBO

Hoe bereid je je school voor op de toekomst? Vista college (voorheen Leeuwenborgh) is aan de slag gegaan met twee belangrijke peilers: gepersonaliseerd leren en een eigentijds curriculum

Lees het hele verhaal

Nuenens College

Nuenen
VO

‘In Simulise komt alles bij elkaar,’ aldus Karel Somers, directeur van het Nuenens College. ‘Het portfolio geeft een totaalbeeld van wat een leerling doet in het kader van zijn ontwikkeling.‘

Lees het hele verhaal

Vives Hogeschool

Brugge, België
HO

Na een uitgebreide zoektocht naar een digitaal portfoliosysteem koos de Vlaamse hogeschool VIVES voor Simulise. Lector ICT en onderwijstechnoloog Ann Buffel: "We waren op zoek naar een future proof portfoliosysteem".

Lees het hele verhaal

De Nieuwste School

Tilburg
VO

Bij de Nieuwste School zijn leerlingen eigenaar van hun leerproces en is het uitgangspunt ‘verwondering’. Het digitale portfolio Simulise wordt op de Nieuwste School als meet-instrument gebruikt.

Lees het hele verhaal

RSG Pantarijn

Wageningen
VO

Naast leerlingen voorbereiden op het eindexamen, besteedt RSG Pantarijn in Wageningen ruim aandacht aan de drie doelen van het montessori-onderwijs: creativiteit, zelfstandigheid en maatschappelijke bewustwording.

Lees het hele verhaal

Talma school

Rotterdam
PO

De openbare basisschool A.S. Talma in Rotterdam heeft een aparte afdeling voor hoogbegaafde kinderen: Quadratum. Zij gebruiken Simulise specifiek voor deze leerlingen.

Lees het hele verhaal

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.