This page is not available in your language (yet), we are working on it! Below is the page rendered in dutch.

Onderwijsbegeleiding

Training & begeleiding

Lees meer over begeleiding

Begeleiding bij onderwijsvernieuwing

Wil jouw school het ontwikkelen van vaardigheden een meer prominente plaats geven in het onderwijs? Een digitaal portfolio laat zien waaraan leerlingen hebben gewerkt en hoe ze hun vaardigheden ontwikkelen. Maar hoe begin je met vaardigheden in je bestaande curriculum? En hoe breng je jullie ambitieuze plannen in de praktijk?

Als je met het portfolio van Simulise gaat werken, krijgt je school te maken met nieuwe mogelijkheden maar ook met lastige keuzes. Welke vaardigheden wil je meten en waarom? Hoe bereid je jouw team en de leerlingen voor op het veranderende onderwijs? Allemaal keuzes waarbij we je kunnen helpen. Met onze ondersteuningspakketten krijg je de begeleiding die precies bij jouw school past.

Onze onafhankelijke adviseurs hebben ruime ervaring in het onderwijs en kennen de alledaagse praktijk van het werken op school. Met inspirerende trainingen en workshops begeleiden ze je stap voor stap bij het invoeren van jullie onderwijsvernieuwingen. Of je school nu net begint met vaardigheden of al vergevorderd is en meer verdieping wil, onze begeleidingstrajecten zijn gericht op de doelen die jouw school wil halen.

Wil je werken met rubrics? Download ze hier!

Request your free demo now!

And try Simulise for 4 weeks!