Voor iedereen, voor altijd

Klik hier voor een gratis demo!

Wat biedt Simulise voor:

Leerlingen

Als leerling biedt Simulise je een eigen omgeving die je helemaal zelf kan inrichten. Wat je er plaatst mag je zelf weten, en hoeveel dingen je plaatst maakt niet uit. We kennen geen opslaglimiet. Elke vlog of podcast en elk bestand kun je plaatsen in je portfolio. En natuurlijk kun je direct vanaf je smartphone al je foto's en video's uploaden naar je portfolio.

Je portfolio mag je altijd houden, ook nadat je van school af bent. Dus wat je erin zet blijft van jou en je portfolio vullen doe je dus vooral voor jezelf.

We hebben een timeline in Simulise waarop je stukken uit je portfolio kunt delen met anderen zoals je dat ook doet op Instagram of Snapchat. En je kunt comments schrijven op stukken van medeleerlingen. Ook vanaf je mobiel natuurlijk.

Je bepaalt zelf wie wat mag zien in je portfolio. Je kunt ook zelf je ouders of stagebegeleiders uitnodigen om in je portfolio te kijken of stukken te beoordelen.

Bekijk alle toepassingen

Studenten

Als student ontwerp en vul je je portfolio om jezelf optimaal te presenteren. Binnen je opleiding maar ook daarbuiten. Het Simulise portfolio blijft na je opleiding beschikbaar voor een vervolgopleiding of voor sollicitaties naar je droombaan. Er is geen beter middel om te laten zien wie je bent dan een portfolio met daarin je eigen aantoonbare vaardigheden.

Simulise biedt je hiervoor alle mogelijkheden en blijft je gehele leven bij je. Het kan blijvend worden aangevuld met nieuwe ervaringen en vaardigheden.
Tijdens je opleiding bepaal jij wie wat mag zien en kun je beoordelingen vragen aan bijvoorbeeld medestudenten of aan stagebegeleiders.

Bekijk alle toepassingen

Docenten

Als docent heb je in Simulise alle mogelijkheden om leerlingen of studenten te coachen. Omdat leerlingen jouw opdrachten in hun portfolio uitvoeren heb je snel inzicht in de stand van zaken per leerling of per klas. En kan je leerlingen beter coachen in hun ontwikkeling.

Je hebt een goed overzicht van de voortgang en de te beoordelen vaardigheden en competenties van de leerling. De mogelijkheid om gedurende het leerproces als mentor te kunnen optreden werpt zijn vruchten af in het resultaat van de leerling. En nog fijner; de leerling leert dat het leerproces misschien wel belangrijker is dan het leerresultaat.

Bekijk alle toepassingen

Ouders

Als ouder kun je eenvoudig meekijken met de ontwikkelingen van je kind. Je kunt door je zoon of dochter worden uitgenodigd om mede te beoordelen of commentaar te geven op stukken in het portfolio.

Vanuit de school wordt het portfolio meegegeven nadat de school is afgerond. Dat betekent dat iedereen die Simulise heeft gebruikt voor altijd een portfolio heeft. En dat ook kosteloos mag blijven gebruiken.

Voor kinderen die nu opgroeien is behalve kennis ook het ontwikkelen en aantonen van vaardigheden heel belangrijk. De ontwikkelingen in techniek en media gaan zo snel dat we met deze vaardigheden zorgen dat kinderen als ze volwassen zijn het tempo kunnen bijhouden en kritisch kunnen blijven op media en andere ontwikkelingen.

Bekijk alle toepassingen

Voor welke onderwijssoort is Simulise?

Simulise biedt een online portfolio voor leerlingen van alle soorten opleidingen. Elke leerling of student kan Simulise gebruiken om werk op te slaan. En veel belangrijker, het opgeslagen werk te gebruiken om zichzelf te profileren binnen de school, bij een vervolgopleiding of een nieuwe baan. Simulise geeft direct inzicht in vaardigheden en kwaliteiten van leerling en studenten.

Simulise wordt gebruikt door leerlingen in het Voortgezet Onderwijs, van Praktijkonderwijs tot Gymnasium. Veel studenten in MBO opleidingen gebruiken Simulise, net als studenten in het Hoger Onderwijs.

Wil je Simulise zelf proberen?

Vraag een gratis demo-account aan!

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.