Privacy- en cookieverklaring Simulise

Deze privacy-en cookieverklaring is het laatst aangepast op 1 mei 2018

Simulise wordt aangeboden door CipeMotion B.V.

Simulise verwerkt privacygevoelige of persoonlijk informatie.

Wij respecteren de privacy van bezoekers en gebruikers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Onze verwerkingen vinden plaats in overeenstemming met de eisen die de privacywetgeving stelt.

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op het gehele gebruik van Simulise en de daarbij horende website.




Onze privacy- en cookieverklaring in het kort

Bij onze verwerking houden wij ons aan privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen die persoonsgegevens die nodig zijn voor de genoemde doeleinden;
  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag bijvoorbeeld ter inzage te bieden, te wijzigen of te verwijderen.



De doeleinden van verwerking

Je persoonlijke informatie wordt door ons verwerkt voor de volgende doeleinden via de website en in Simulise:

  • Het gebruik van Simulise, waaronder bijvoorbeeld het bijhouden van je profiel;
  • om een login/registratie functie aan te bieden;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van Simulise en onze website;
  • om onze website te kunnen evalueren en verbeteren.

Daarnaast wordt je persoonlijke informatie die je via de website aan ons verstrekt voor de volgende doeleinden verwerkt:

  • het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand;
  • om gegevens te ontvangen via onze contact- of aanmeldformulieren;
  • om contact met je op te nemen;

We zullen jouw data niet voor andere dan de hierboven genoemde doeleinden verwerken, tenzij je hier van tevoren toestemming voor geeft of als wij dit moeten doen op basis van een wettelijke verplichting.


Soorten persoonsgegevens

We verwerken de volgende persoonsgegevens voor hierboven genoemde doeleinden.


Website en Simulise:

  • naam;
  • inloggegevens;
  • e-mailadres;
  • IP-adres;
  • cookie ID;
  • browsergegevens;

Alleen in Simulise:

  • studievoortgang en resultaten;
  • naam van je school;
  • persoonlijke ontwikkeling;
  • alle overige informatie die je zelf deelt met Simulise.

Alleen op de website:

  • telefoonnummer;
  • gegevens die je afgeeft door middel van het contactformulier;

Bewaartermijnen

We zullen je data niet langer bewaren dan noodzakelijk is om bovengenoemde doelen te bereiken en Simulise aan je aan te bieden. De persoonsgegevens worden na het bereiken van de doelen gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die het ons verbiedt om gegevens te verwijderen.


Delen van gegevens

Wij delen jouw gegevens alleen met anderen wanneer dat noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan partijen die Simulise technisch mogelijk maken, of je school. Ook na het verlaten van je school kun je, indien gewenst, Simulise blijven gebruiken op de manier zoals je bent gewend.


Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw gegevens omgaan.


Cookies

Simulise maakt gebruik van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestand dat bij het gebruik van Simulise wordt meegestuurd en op je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via jouw browser. Via onze website worden cookies geplaatst van Matomo. Wij gebruiken dit systeem om zelf bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe bezoekers de website en Simulise gebruiken.


Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van jouw gegevens zo veel als mogelijk is te voorkomen.


Inzage en wijzigingen van jouw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage, wijzigingen of andere rechten die je hebt kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je internetbrowser.


Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Het kan voorkomen dat wij deze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Wij raden je aan om deze verklaring regelmatig te lezen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.




Contactgegevens

Naam bedrijf: CipeMotion B.V.
Adresgegevens: Binckhorstlaan 36 – Room M1.07, 2516 BE Den Haag
Telefoonnummer: 085-4013536
E-mail: info@simulise.com
KvK-nummer: 57929793