Alle blogs...

Simulise is verhuisd naar Hilversum

Door Hans van Vlaanderen — 1 Jun, 2022

Simulise groeit hard door en daarmee was de tijd gekomen om een nieuwe locatie te zoeken. Vanaf 1 juni 2022 zijn we gevestigd in Hilversum.

Na 7 jaar in het dynamische Bink36 in Den Haag kozen we voor een centrale plek in Nederland. Het werd Hilversum vanwege de inspirerende omgeving en de prima bereikbaarheid. Onze nieuwe kantoor ligt aan de rand van Hilversum, goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Met voldoende eigen parkeergelegenheid. We zijn daarmee beter bereikbaar voor onze klanten en kunnen gasten nu in alle comfort ontvangen.

We zijn gevestigd in Landhuis 't Holtink. De villa is in 1910 gebouwd door de architecten Jan en Herman Baanders uit de school van De Bazel. Het aardige is dat dit in een ver verleden (1941) Piet Oomes hier 20 jaar heeft gewoond. Piet Oomes was docent en later onder meer uitgever van schoolboeken zoals Lessen in letterkunde en De levende taal.
Kortom de villa heeft ervaring met onderwijs!

We zijn de afgelopen maand druk bezig geweest het kantoor in stijl in te richten en ontvangen je nu dus graag in Hilversum!

Ons nieuwe adres:

CipeMotion B.V. h/o Simulise
Utrechtseweg 47
1213 TL Hilversum
tel: 085 401 35 36
mail: [email protected]

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.