Meer doen met vaardigheden!

Hans van Vlaanderen
Door Hans van Vlaanderen
1 jaar geleden

Meer doen met vaardigheden in minder tijd

Omdat het dagelijkse werk op school al druk genoeg is, wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan 'randzaken' als tools en administratie. Daarom maken we het online portfolio graag zo makkelijk mogelijk:

Vaardigheden zijn overal

Vaardigheden zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, en steeds meer scholen ontdekken dat het meten van vaardigheden het onderwijs ook echt completer maakt. De komende tijd gaat het Rietveld Lyceum, De Leeronderneming, het Casparus College, Hogeschool Windesheim en Scholengemeenschap de Pantarijn aan de slag met het portfolio van Simulise. Veel succes allemaal!

Gebruikt jouw school nog geen portfolio maar ben je wel benieuwd of het iets voor jullie is? Laat van je horen! We geven je graag advies hoe jouw school op een makkelijke manier vaardigheden inzichtelijk en meetbaar kan maken.

Hans van Vlaanderen

Hans van Vlaanderen

Schrijf je in voor onze updates!

We informeren je over Simulise en andere ontwikkelingen
bijvoorbeeld rondom vaardigheden en het Plusdocument.