Alle blogs...

Veel belangstelling voor Simulise

Door Hans van Vlaanderen — 4 May, 2016

De afgelopen maanden hebben we een steeds verder oplopende belangstelling gezien in Simulise. Per week krijgen we vele demo-account aanvragen en elke week presenteren we Simulise aan verschillende scholen in het Voortgezet Onderwijs, het MBO en het HBO.

Vaak resulteert dit in een pilot om Simulise in de praktijk te proberen. We hebben hiervoor een speciaal pilot-pakket samengesteld. Hiermee haal je alles uit Simulise voordat de beslissing valt om het schoolbreed uit te rollen. De pilots die nu lopen ondersteunen we intensief en de wensen die daaruit naar voren komen proberen we zo veel mogelijk te honoreren. Daarom ervaren we dat eerdere pilots bijna altijd resulteren in uitrol van Simulise in de gehele school. We zijn daar natuurlijk heel blij om en zijn de scholen dankbaar dat ze ons dit vertrouwen geven.

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.