Simulise in animatie

Hans van Vlaanderen
Door Hans van Vlaanderen
2 jaar geleden

Hoe leg je kort en goed uit wat Simulise allemaal voor scholen en leerlingen kan betekenen? Wel, met een korte animatiefilm! Dus de afgelopen maanden hebben we deze samen met Paul Hensen ontwikkeld. Een script ontwikkeld, voice-overs geschreven en vooral heel veel ingekort. Simulise kan veel doen voor scholen maar de boodschap moet kernachtig en krachtig zijn. Dat betekende dus focus!

Het resultaat is deze video, waar we heel trots op zijn! Het geeft perfect weer waar Simulise voor staat; de school en leerling ondersteunen bij het ontwikkelen en meetbaar maken van vaardigheden.

We hebben de video ook al op het start-up podium van SURF mogen plaatsen. Als we daar veel likes krijgen mogen we voor het Hoger Onderwijs pitchen op het Start-up live event van SURF. Wil je ons daarbij helpen? Like ons dan op startuppodium.surf.nl. Bedankt alvast!

Hans van Vlaanderen

Hans van Vlaanderen

Schrijf je in voor onze updates!

We informeren je over Simulise en andere ontwikkelingen
bijvoorbeeld rondom vaardigheden en het Plusdocument.