Alle blogs...

Nieuw serverpark

Door Hans van Vlaanderen — 4 May, 2016

Om de toenemende groei van gebruikers en gebruik van Simulise optimaal te kunnen verwerken heeft Simulise vanaf maart 2016 de beschikking over een gloednieuw serverpark. Hiermee kunnen we de eisen rondom de beschikbaarheid van onze diensten ook in de toekomst blijven garanderen.

Ook onze datacenters hebben we aangepast aan de wensen van het Nederlands onderwijs. We hosten al onze systemen in een gerenomeerd Nederlandse datacenter. Deze datacenters zijn ISO / IEC 27001 en CDSA (Content Protection & Security) gecertificeerd en worden jaarlijks gecontroleerd.

Met deze wijzigingen ronden we een migratieperiode af die plaatsvond vanaf januari tot maart 2016 en zijn we klaar voor de toekomst!

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.