2016: Het jaar van de onderwijsvernieuwing!

Hans van Vlaanderen
Door Hans van Vlaanderen
3 jaar geleden

Het Simulise team wenst iedereen een gelukkig en leerzaam 2016! Het afgelopen jaar kijken wij terug op nieuwe succesvolle resultaten. De nieuwe en bestaande onderwijsinstellingen hebben ons van goede feedback voorzien. Het portfolio wordt in 2016 nog verder uitgebreid en het plannen van werk wordt heel gebruikersvriendelijk mogelijk. Naast de verbetering van het portfolio gaat Simulise in 2016 veel aandacht besteden aan onze bekendheid. Gezien alle heel enthousiaste reacties bij demo’s en presentaties willen we nu iedereen laten weten wat Simulise kan! Dit doen we onder andere met nieuwe en bestaande partners.

In 2015 kijken we terug op...

In 2016 gaan we...

Volg onze nieuwsberichten en blijf ook dit jaar continue op de hoogte!

Hartelijke groet,
Het Simulise Team!

Hans van Vlaanderen

Hans van Vlaanderen

Schrijf je in voor onze updates!

We informeren je over Simulise en andere ontwikkelingen
bijvoorbeeld rondom vaardigheden en het Plusdocument.