Alle blogs...

Simulise is erkend leerbedrijf

Door Hans van Vlaanderen — 29 Oct, 2015

Simulise levert al sinds 2012 een zeer uitgebreid portfolio platform aan het onderwijsveld. We ontwikkelen dit zelf in Nederland vanuit ons kantoor in Den Haag. We zijn er natuurlijk heel trots op dat al zoveel scholen ons platform gebruiken. En nu kunnen leerlingen uit het MBO ons helpen bij het doorontwikkelen, het vormgeven en het beheren van ons portfolio. En daarmee het eigen portfolio vullen met prachtige cases die ze bij ons hebben ervaren.

We zijn Erkend Leerbedrijf geworden!

Fantastisch om MBO leerlingen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en heel fijn voor ons om te leren rechtstreeks van gebruikers van ons portfolio! We zijn trots! En welkom aan alle stagiairs die we gaan ondersteunen!

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.