Simulise is erkend leerbedrijf

Hans van Vlaanderen
Door Hans van Vlaanderen
3 jaar geleden

Simulise levert al sinds 2012 een zeer uitgebreid portfolio platform aan het onderwijsveld. We ontwikkelen dit zelf in Nederland vanuit ons kantoor in Den Haag. We zijn er natuurlijk heel trots op dat al zoveel scholen ons platform gebruiken. En nu kunnen leerlingen uit het MBO ons helpen bij het doorontwikkelen, het vormgeven en het beheren van ons portfolio. En daarmee het eigen portfolio vullen met prachtige cases die ze bij ons hebben ervaren.

We zijn Erkend Leerbedrijf geworden!

Fantastisch om MBO leerlingen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en heel fijn voor ons om te leren rechtstreeks van gebruikers van ons portfolio! We zijn trots! En welkom aan alle stagiairs die we gaan ondersteunen!

Hans van Vlaanderen

Hans van Vlaanderen

Schrijf je in voor onze updates!

We informeren je over Simulise en andere ontwikkelingen
bijvoorbeeld rondom vaardigheden en het Plusdocument.