Alle blogs...

Partnerships in Duitsland en Engeland

Door Hans van Vlaanderen — 28 Oct, 2015

Vanwege belangstelling vanuit Duitssprekende- en Engelssprekende landen zijn wij op zoek naar partners in Duitsland en Engeland voor de respectievelijke onderwijsmarkten.

Simulise is een leer-portfolio-platform voor alle soorten onderwijsinstellingen. Vanaf het voortgezet onderwijs wordt met Simulise gewerkt. Scholen kunnen opdrachten verstrekken in Simulise en studenten kunnen deze uitwerken in het Simulise portfolio. Beoordeling gebeurt in Simulise door middel van rubrics en beloningen in de vorm van badges. Studenten zijn eigenaar van het eigen portfolio en behouden deze voor altijd. Ook in het werkzame leven na school.

In Nederland wordt Simulise geroemd vanwege haar visie en veelzijdigheid. Onze verwachting is dat dit in Duitsland en Engeland niet anders zal zijn. Daarom willen we de uitdaging aangaan om een betrokken, veelzijdige partner te vinden die bekend is met het lokale onderwijsveld en de uitdagingen die men heeft. Het Simulise platform biedt de mogelijkheid om het onderwijs samen met scholen te vernieuwen als daarbij de juiste partner meewerkt.

Zijn jullie zo’n betrokken onderwijspartner in Duitsland of Engeland en willen jullie met ons de groei en onderwijsvernieuwing vormgeven? Neem dan contact op met Hans van Vlaanderen, directeur van Simulise.

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.