Alle blogs...

Website online

Door Niels Roos — 18 Jun, 2012

Vanaf vandaag zijn we dan echt eindelijk online na een jaar aan voorbereidingen. Gesprekken met verschillende scholen kunnen we nu zeggen dat we een volwaardig systeem hebben ontwikkeld, de kennis- leeromgeving Simulise.

Inmiddels hebben verschillende scholen zich al aangemeld, vanaf volgens schooljaar september 2012 zal Simulise worden gebruikt door verschillende leerlingen.Neem vrijblijvend contact met ons op voor nog meer informatie / demo! Scholen krijgen de mogelijkheid om een geheel unieke module te laten ontwikkelen naar de wensen en behoeften van de school.

Voor meer informatie over het ontwikkelen van modules twijfel niet om ons te contacteren. Contact Pagina Het blog van Simulise heeft als doel, u op de hoogte te houden wat betreft de ontwikkelingen omtrent Simulise. De komende tijd zullen wij ons actief inzetten om zoveel mogelijk nieuwe innoverende oplossingen te implementeren.

Like ons op Facebook en Hyves!
Volg ons op Twitter @Simulise

Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.